// multi-language support script //

Fondacija Hastor

Njegovanje budućih lidera, danas

ASA Group website background Abstract

Fondacija

U brojkama

17
godine aktivnosti
1,7 mil
volontirao
 sati
24 k
dodijeljene godišnje stipendije
135
općine

Historija:

Fondacija Hastor je dobrotvorna, neprofitna organizacija koja svojim radom podržava i osnažuje djecu i mlade od 2006. godine u nastojanju da stvore samosvjesne lidere u svojim zajednicama. Osnovna ideja i cilj Fondacije Hastor je da kroz uspješnu edukaciju i volonterski rad pruži priliku mladima da učestvuju u razvoju svojih lokalnih zajednica i vlastitih resursa.

Naša misija:

Misija naše Fondacije je da prikupi raspoložive finansijske i ljudske resurse i učini ih pravednijim i efikasnijim za razvoj obrazovanja. Jačanje ljudskih potencijala je imperativ!

Spremni za nove izazove:

Fondacija Hastor ulaže maksimalne napore da svoje stipendiste, čije se školovanje bliži kraju, pripremi za izazove poslovne sredine i tržišta rada. Iskustvo koje stipendisti stječu prilikom volonterskih aktivnosti od izuzetnog je značaja za njihov budući poslovni uspjeh

Posjetite stranicu

O

nama

ASA Grupacija se sastoji od 20 kompanija članica iz različitih industrija, koje zajedno zapošljavaju preko 2144 pojedinaca. Naš put da postanemo kamen temeljac bosanskohercegovačke ekonomije i društva vođen je nepokolebljivim ulaganjima i inovativnim razmišljanjem.
Nauči više

Javite

se

Javite nam se kako Vam možemo pomoći. Jedan od naših timova za podršku će Vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

Thank you! Your submission has been received!
Ups! Nešto nije u redu prilikom slanja obrasca.