// multi-language support script //
ASA Group website background Abstract

Impresum

Volimo preuzeti odgovornost.

Bulevar Meše Selimovića 16, 71 000 SarajevoI

ZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI

Ova web-stranica, uključujući sav njen sadržaj, kao što su tekstovi, slike, grafike, zvuk, video, animacije itd. zaštićena je autorskim pravima i drugim zakonima o zaštiti. Sadržaj se ne smije koristiti u komercijalne svrhe. Nije dozvoljena nikakva izmjena ili daljnja reprodukcija sadržaja, niti se može koristiti na drugim web-stranicama bez prethodne pismene saglasnosti ASA Grupacije. Ističemo da su neke od slika koje se nalaze na web-stranici podložne autorskim pravima trećih strana. Osim ako nije drugačije naznačeno, svi zaštitni znakovi na web-stranici ASA Grupacije su zaštićeni. Ovo se posebno odnosi na marke, oznake tipa, logotipe i ambleme.

Zaštićeno je intelektualno vlasništvo koje se nalazi na internet stranicama ASA Grupacije, kao što su patenti, brendovi i autorska prava. Ništa što se nalazi na internet stranicama Prevent DEV-a ne smije se tumačiti kao davanje, implicitno ili na drugi način, bilo kakve licence za korištenje intelektualnog vlasništva ASA Grupacije ili bilo koje treće strane

Sadržaj web-stranice naše ASA Grupacije kreiran je s najvećom mogućom pažnjom. Ipak, imajte na umu da se web-stranica stalno održava i ažurira. Međutim, ne dajemo nikakve garancije i izjave u pogledu tačnosti informacija koje stranica sadrži. Odričemo se odgovornosti za bilo kakve greške, greške i propuste u njima i za bilo kakvu štetu nastalu, osim ako nije zasnovana na grubom nemaru ili namjeri od strane ASA Grupacije.

Veze ka web-stranicama trećih strana na ovoj stranici su date isključivo kao pogodnost korisnicima naše web-stranice. Ako koriste ove linkove, napustit će web-stranicu ASA Grupacije. ASA Grupacija nije u mogućnosti stalno pregledavati sve te stranice trećih strana. Osim toga, ne kontrolira ih i nije odgovorna za bilo koju od ovih stranica ili njihov sadržaj. Stoga, ASA Grupacija ne podržava niti daje bilo kakve garancije i izjave o njima, niti o bilo kojoj informaciji, softveru ili drugim proizvodima, sadržajima ili materijalima koji se tamo nalaze, niti o bilo kakvim rezultatima koji se mogu dobiti njihovim korištenjem. Ako naš korisnik odluči da pristupi bilo kojoj od trećih strana povezanih sa sajtom ASA Grupacije, on to čini u potpunosti na sopstveni rizik.