// multi-language support script //
ASA Group website background Abstract

Naši stubovi

Inovacije, investicije, utjecaj: Trajno putovanje ASA Grupacije.

Naš

stubovi

FINANSIJE
1

 • Najveća domaća banka u Bosni i Hercegovini.
 • Diverzifikacija u osiguranje, bankarstvo, upravljanje fondovima i FinTech rješenja
 • Ulaganja u vrijednosne papire
ASA Grupacija, finansijska snaga u Bosni i Hercegovini, nudi širok spektar usluga, uključujući posredovanje u vrijednosnim papirima, prikupljanje resursa i ulaganje u vrijednosne papire. Naš put uključuje strateška proširenja: osnivanje osiguravajuće i lizing kompanije 2007. godine, preuzimanje vlasništva nad "Mojom bankom" 2010. godine, ulazak u bankarski sektor 2015. godine s IK Bankom i Bamcard-om te preuzimanje Vakufske banke 2019. godine. Ovo spajanje ASA Banku čini najvećom domaćom bankom, potvrđujući prisustvo ASA Grupacije u oblasti osiguranja, bankarstva, upravljanja fondovima i FinTech rješenja.
Nauči više
USLUGE
2

 • Lideri u industriji zahvaljujući kontinuiranim inovacijama
 • Raznovrsna ponuda usluga: transport, finansijska rješenja, računovodstvo
ASA Grupacija, ključni igrač u poslovnom okruženju Bosne i Hercegovine, nudi različite usluge: transport, finansijska rješenja, računovodstvo i najsavremeniju tehnologiju, uključujući rent-a-car. Naše veliko iskustvo od 2003. godine u međunarodnom i domaćem teretnom saobraćaju, transportu i skladištenju učinilo nas je liderima u industriji kroz stalne inovacije. Ostajemo u toku s IT napretkom, koristeći dokazana rješenja i razvoj po mjeri klijenata. Naš sveobuhvatni paket uključuje finansijsko savjetovanje i računovodstvo za holističku poslovnu podršku.
Nauči više
ZDRAVSTVO
3

 • Eurofarm centar: Obimna historija njege pacijenata i pružanja zdravstvene zaštite.
 • Osigurava pružanje kvalitetnih zdravstvenih usluga
U sklopu diverzifikacije našeg poslovanja, ASA Grupacija je ušla u zdravstveni sektor preko Eurofarm centra Sarajevo, privatne zdravstvene ustanove. Eurofarm centar ima bogatu historiju pružanja kvalitetnih i dostupnih zdravstvenih usluga u različitim medicinskim domenima. Posvećeni izvrsnosti, osiguravamo vrhunske sveobuhvatne zdravstvene usluge koje pružaju cijenjeni stručnjaci. Ovaj strateški potez pokazuje našu posvećenost uspostavljanju vodeće zdravstvene ustanove u Bosni i Hercegovini, s prioritetom za vaše zdravlje i dobrobit.
Nauči više
NEKRETNINA
4

 • Strateška ulaganja u izgradnju i zakup infrastrukturnih projekata.
 • Aktivan doprinos razvoju zemlje
ASA Grupacija je ostvarila značajan utjecaj u oblasti nekretnina kroz strateška ulaganja u izgradnju i zakup infrastrukturnih projekata. Koristeći obimnu ekspertizu i resurse Grupacije, uz postojeća sredstva i nova ulaganja u projekte, posvećeni smo podizanju ovog sektora. Naš cilj je dodatno unaprijediti napredak i rast Bosne i Hercegovine aktivnim doprinosom njenom razvoju.
Nauči više
TRADING
5

 • Naglasak na trgovini energijom i robom u BiH
 • Diverzifikacija u različite oblasti trgovanja poljoprivrednim proizvodima
 • Posvećenost isplativosti i obnovljivim resursima
Sa strateškim pogledom na inherentni potencijal Bosne i Hercegovine u smislu prirodnih resursa, ASA Grupacija je spremna napraviti značajan korak u ovoj oblasti, posebno u trgovini energijom i robom. Zadubili smo se u različite oblasti trgovanja poljoprivrednim proizvodima. Nadalje, naše razumijevanje sistema snabdijevanja energijom, obilježeno ekonomičnošću i snažnom posvećenošću obnovljivim izvorima, pozicionira nas jedinstveno u ovom sektoru.
Nauči više

Više detalja

ASA GROUP

Kao dio naše strateške diverzifikacije poslovanja, ASA Grupacija se upustila u zdravstveni sektor. Nosilac ovog proširenja je privatna zdravstvena ustanova Eurofarm centar Sarajevo. Sa značajnom historijom njege pacijenata i pružanja zdravstvene njege u različitim medicinskim domenima, Eurofarm centar utjelovljuje naslijeđe kvaliteta, efikasnosti, sigurnosti i pristupačnosti u svojim uslugama.

Izgrađen na predanoj tradiciji izvrsnosti, Eurofarm centar osigurava pružanje vrhunskih sveobuhvatnih zdravstvenih usluga. Naši klijenti dobijaju najviši nivo brige od cijenjenih stručnjaka u ovoj oblasti. Ovaj ključni potez odražava našu posvećenost uspostavljanju istaknute zdravstvene ustanove u Bosni i Hercegovini, s prioritetom za vaše zdravlje i dobrobit.

O

nama

ASA Grupacija se sastoji od 20 kompanija članica iz različitih industrija, koje zajedno zapošljavaju preko 2144 pojedinaca. Naš put da postanemo kamen temeljac bosanskohercegovačke ekonomije i društva vođen je nepokolebljivim ulaganjima i inovativnim razmišljanjem.
Nauči više

Javite

se

Javite nam se kako Vam možemo pomoći. Jedan od naših timova za podršku će Vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

Thank you! Your submission has been received!
Ups! Nešto nije u redu prilikom slanja obrasca.