// multi-language support script //
ASA Group website background Abstract

Trgovanje

Pionirski napredak: Inovativna trgovina energijom i robom ASA Grupacije

Naše

trgovanje Stub

ASA Grupacija strateški koristi prirodne resurse Bosne i Hercegovine za trgovinu energijom, robom i poljoprivredom, pozicionirajući se na jedinstven način s isplativim, obnovljivim rješenjima.

ASA TRADING
1

  • Fokus strateškog proširenja.
  • Stručnost u trgovini poljoprivrednim proizvodima.
  • Jaka pozicija u energetskom sektoru.
  • Žitoprodukt je kupljen 2018 godine
Cijeneći prirodne resurse koji su svojstveni Bosni i Hercegovini, ASA Groupacija poduzima progresivne korake u trgovini energijom i mehkim komoditetima. Naša vizija je usmjerena prema iskorištavanju navedenih resursa za naš rast. Unosimo obilje iskustva u trgovini poljoprivrednim proizvodima i imamo jasno razumijevanje energetske opskrbe, s fokusom na ekonomsku efikasnost i predanost obnovljivim resursima.
Nauči više
ASA ENERGIJA - OBNOVLJIVO
2

  • Kupujte električnu energiju s evropskih i regionalnih energetskih tržišta.
  • Pomozite u razvoju efikasnog korištenja električne energije.
  • Neprimjetno minimizirajte troškove električne energije za klijente.
ASA Energija nudi jedinstvenu uslugu koja kupcima i klijentima omogućava kupovinu električne energije s evropskih i regionalnih energetskih tržišta. Ovaj pametni pristup vam pomaže da značajno uštedite na nabavci ovog osnovnog izvora energije. Također vam pomažemo da razvijete najbolje načine za efikasno korišćenje električne energije i pružamo vredne savete. Zajedno, ovi napori rade besprijekorno djeuju na minimiziranje vaših troškova električne energije.
Nauči više

Više detalja

Sa strateškim pogledom na inherentni potencijal Bosne i Hercegovine u smislu prirodnih resursa, ASA Grupacija je spremna napraviti značajan korak u ovoj oblasti, posebno u trgovini energijom i robom. Naš pristup planiranja je ukorijenjen u iskorištavanju različitih mogućnosti koje su prisutne.

Oslanjajući se na našu stečenu stručnost i iskustvo, ušli smo u različite oblasti trgovanja poljoprivrednim proizvodima. Nadalje, naše razumijevanje sistema snabdijevanja energijom, obilježeno ekonomičnošću i snažnom posvećenošću obnovljivim izvorima, pozicionira nas jedinstveno u ovom sektoru.

O

nama

ASA Grupacija se sastoji od 20 kompanija članica iz različitih industrija, koje zajedno zapošljavaju preko 2144 pojedinaca. Naš put da postanemo kamen temeljac bosanskohercegovačke ekonomije i društva vođen je nepokolebljivim ulaganjima i inovativnim razmišljanjem.
Nauči više

Javite

se

Javite nam se kako Vam možemo pomoći. Jedan od naših timova za podršku će Vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

Thank you! Your submission has been received!
Ups! Nešto nije u redu prilikom slanja obrasca.