// multi-language support script //
ASA Group website background Abstract

Usluge

Vodeći u poslovnom okruženju u Bosni i Hercegovini

Naš

usluge Stub

ASA Grupacija nudi niz usluga u Bosni i Hercegovini, uključujući iznajmljivanje, prevoz i informatičku tehnologiju, finansijska rješenja i rent-a-car usluge, s fokusom na inovacije i rješenja po mjeri.

ASA ŠPED
1

 • Međunarodna i domaća špedicija.Efikasan transport.
 • Efikasan transport.
 • Sigurno skladištenje robe.
Pružanje sveobuhvatnog spektra usluga uključujući međunarodne i domaće špedicije, efikasan transport i sigurno skladištenje robe. Naša predanost se proteže na pružanje usluga svim klijentima vrhunskim međunarodnim i domaćim transportnim rješenjima. Osim toga, ističemo se u brzoj distribuciji robe unutar Bosne i Hercegovine, osiguravajući brzu isporuku našim cijenjenim kupcima.
Nauči više
ASA RENT
2

 • Izuzetna usluga.
 • Ponuđene konkurentne cijene najma.
 • Europcar spreman da pruži savršen automobil ili kombi.
Otkrijte lakoću iznajmljivanja automobila i kombija u ASA RENT-u putem Europcar-a. Nudimo izuzetnu uslugu, moderna vozila i konkurentne cijene koje su ukorijenjene u našu svakodnevnu ponudu. Bilo da su vaše potrebe za iznajmljivanjem vođene poslovnim nastojanjima ili ležernim aktivnostima, Europcar je spreman pružiti savršen automobil ili kombi u ASA RENT-u.
Nauči više
ASA TESTING CENTAR
3

 • Tehnički savjeti za vozila i tehnološke konsultacije.
 • Stručno usavršavanje u saobraćajnoj struci.
 • Nudi usluge testiranja, certifikacije, automobilske tehnologije i upravljanja mobilnošću.
ASA TESTING CENTAR d.o.o. daje prioritet tehničkoj i administrativnoj usklađenosti kako bi osigurao siguran domaći i međunarodni drumski transport, naglašavajući konkurentnost, energetsku efikasnost i ekološku odgovornost. Njihove usluge obuhvataju analizu vozila, homologaciju, analizu tahografa i stručnu obuku.
Nauči više
ESTABLISH
4

 • Rješenja u sektoru informacionih tehnologija
 • Pružanje pouzdane IT podrške za ASA i Prevent Grupaciju
Establish d.o.o. je svestrana kompanija koja nudi niz usluga i rješenja u sektoru informacionih tehnologija, uz raznolik izbor proizvoda dizajniranih da zadovolje potrebe modernog poslovanja. Poslujući pod okriljem ASA Grupacije, naša posvećenost ostaje čvrsta u pružanju pouzdane IT podrške u svim segmentima ASA i Prevent Grupacije. Ovo uključuje pružanje pomoći za poslovne procese u domenima prodaje, administracije, finansija, marketinga i proizvodnje.
Nauči više
ASA DIREKT
5

 • Pruža integrirane usluge upravljanja ljudskim resursima za industrijske potrebe.
 • Usluge uključuju regrutaciju, administraciju, razvoj i planiranje osoblja.
ASA Direkt, član ASA Grupacije, efikasno upravlja koordinacijom osoblja, nadzirući oko 320 stručnih radnika u Bosni i Hercegovini, s glavnim fokusom na raspoređivanje ljudskih resursa za proizvodnju automobilskih komponenti. ASA Direkt d.o.o. Sarajevo, u saradnji s drugim članicama Grupacije, nudi usluge upravljanja ljudskim resursima koje podržavaju fleksibilnu upotrebu ljudskih resursa za industrijsku proizvodnju u Bosni i Hercegovini, obuhvaćajući regrutaciju, administraciju, razvoj, nadzor i planiranje osoblja, oslobađajući korisnike usluga tih odgovornosti.
Nauči više

Više detalja

ASA GROUP

Kao sastavni dio vrhunskog poslovnog sistema Bosne i Hercegovine, ASA Grupacija nudi široku lepezu usluga u više sektora. Naša ponuda obuhvata usluge transporta i teretnog prevoza, finansijska rešenja, računovodstvenu ekspertizu i najsavremenije informacione tehnologije, uključujući rent-a-car usluge.

Naše veliko iskustvo u međunarodnom i domaćem teretno prevozu, transportu i skladištenju, koje se proteže od 2003. godine nadalje, dovelo nas je do čelnog mjesta u ovoj industriji. Svoju poziciju lidera učvrstili smo kontinuiranim inovacijama i prilagođavanjem trendovima u industriji.

Ostajući u toku s IT napretkom, implementiramo dokazana i uspješna tehnološka rješenja, zajedno s našim ekskluzivnim razvojem prilagođenim individualnim potrebama klijenata. Naš sveobuhvatni paket također uključuje usluge finansijskog savjetovanja i računovodstva, pružajući holistički pristup poslovnim zahtjevima naših klijenata.

O

nama

ASA Grupacija se sastoji od 20 kompanija članica iz različitih industrija, koje zajedno zapošljavaju preko 2144 pojedinaca. Naš put da postanemo kamen temeljac bosanskohercegovačke ekonomije i društva vođen je nepokolebljivim ulaganjima i inovativnim razmišljanjem.
Nauči više

Javite

se

Javite nam se kako Vam možemo pomoći. Jedan od naših timova za podršku će Vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

Thank you! Your submission has been received!
Ups! Nešto nije u redu prilikom slanja obrasca.