// multi-language support script //
ASA Group website background Abstract

Zdravstvo

Pružanje izvrsnosti u zdravstvenim uslugama, rješavanje svih potreba

Naš

Zdravstveni stub

ASA Grupacija se strateški diverzificira u zdravstvenu zaštitu kroz Eurofarm centar Sarajevo, naglašavajući kvalitet, sigurnost i dobrobit klijenata u bosanskohercegovačkom zdravstvu.

EUROFARM CENTAR POLIKLINIKA
1

 • Naslijeđe kvalitetne njege.
 • Ugledna zdravstvena ustanova u Bosni i Hercegovini
 • Prioritet na zdravlje i dobrobit
Naša misija je pružiti pacijentima Eurofarm centra dijagnostičke usluge i liječenje u skladu s najvišim svjetskim standardima od strane najeminentnijih stručnjaka u oblasti medicine, koristeći moderne tehnologije uz poštovanje temeljnih etičkih principa na kojima počiva naša profesija.
Nauči više
EUROFARM CENTAR LABORATORIJ
2

 • Najmoderniji laboratorij u Bosni i Hercegovini.
 • 600 vrsta analiza.
Laboratorij zadovoljava najviše standard Laboratoriji Eurofarm centra bave se testiranjem uzoraka u oblastima biohemije, hematologije, mikrobiologije i genetike u skladu s najvišim standardima kvalitete i zahtjevima korisnika.
Nauči više
ASA BOLNICA
3

 • Izgradnja prve privatne opće bolnice u
  državi.
 • Podsticanje naučnih istraživanja za
  medicinska unapređenja
 • Pružanje usluga svjetske klase za zdraviju
  budućnost
ASA grupacija predvodi u razvoju zdravstva u Bosni i Hercegovini izgradnjom prvog privatnog općeg bolničkog centra u zemlji. Naša misija je unaprijediti kvalitetu života građana putem izuzetne zdravstvene zaštite, istovremeno njegujući povjerenje, razmjenu znanja i profesionalni razvoj. Cilj nam je postati sinonim za pouzdanost, potičući saradnju među medicinskim stručnjacima i institucijama radi poboljšanja praksi.
Nauči više

Više detalja

ASA GROUP

Kao dio naše strateške diverzifikacije poslovanja, ASA Grupacija se upustila u zdravstveni sektor. Nosilac ovog proširenja je privatna zdravstvena ustanova Eurofarm centar Sarajevo. Sa značajnom historijom njege pacijenata i pružanja zdravstvene njege u različitim medicinskim domenima, Eurofarm centar utjelovljuje naslijeđe kvaliteta, efikasnosti, sigurnosti i pristupačnosti u svojim uslugama.

Izgrađen na predanoj tradiciji izvrsnosti, Eurofarm centar osigurava pružanje vrhunskih sveobuhvatnih zdravstvenih usluga. Naši klijenti dobijaju najviši nivo brige od cijenjenih stručnjaka u ovoj oblasti. Ovaj ključni potez odražava našu posvećenost uspostavljanju istaknute zdravstvene ustanove u Bosni i Hercegovini, s prioritetom za vaše zdravlje i dobrobit.

O

nama

ASA Grupacija se sastoji od 20 kompanija članica iz različitih industrija, koje zajedno zapošljavaju preko 2144 pojedinaca. Naš put da postanemo kamen temeljac bosanskohercegovačke ekonomije i društva vođen je nepokolebljivim ulaganjima i inovativnim razmišljanjem.
Nauči više

Javite

se

Javite nam se kako Vam možemo pomoći. Jedan od naših timova za podršku će Vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

Thank you! Your submission has been received!
Ups! Nešto nije u redu prilikom slanja obrasca.